Ara tambè pàgina de Facebook

http://www.facebook.com/lapediatriadeldiaadia
Pots seguir-nos clicant "m'agrada"

miércoles, 15 de febrero de 2012

Bulling

Cada cop sentim més aquesta paraula "bulling" o assetjament escolar o maltractament entre alumnes. Jo com a pediatra no en sé tant d'això com els educadors, pero a les consultes també ens arriben aquests casos per la qual cosa crec que és important que en fem difusió als pares i als adolescents per fer-hi front. 

Us passo un enllaç molt interessant de la Xarxa Telemàtica Educativa del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya on parla d'aquest tema http://www.xtec.es/~jcollell/0%20Inici.htm Els autors Jordi Collell i Carme Escudé mestres, psicòlegs i màsters en psicopatologia infantojuvenil (UAB) ens expliquen tot sobre el tema.

 La única manera de combatre el maltractament és la cooperació entre tots els implicats: mestres i professors, pares i alumnes... i fer-ho des d'una vessant positiva. Baixa't la Guia per a les famílies, Guia pels alumnes de primària, Guia pels alumnes de Secundaria i Guia per conéixer el Ciberbulling i els perills de les noves tecnologies


Si penseu que el vostre fill pot estar implicat en conductes agressives o pot ser víctima de maltractament per part dels companys... ... és important reaccionar amb calma, sense fer retrets ni culpabilitzacions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario