Ara tambè pàgina de Facebook

http://www.facebook.com/lapediatriadeldiaadia
Pots seguir-nos clicant "m'agrada"

miércoles, 23 de mayo de 2012

Consultori online


http://www.perparesimares.com/

Què és?

Espai per a la consulta online per a pares i mares interessats per la salut infantil.

“Per a pares i mares” és un espai per a la consulta online obert a pares, mares, educadors i tutors interessats per la salut infantil, especialment per la salut respiratòria dels nens i nenes. És una iniciativa promoguda i finançada per la Fundació Roger Torné.
“Per a pares i mares” trobareu continguts de qualitat relacionats amb la salut respiratòria infantil. Han estat elaborats per un equip de metges de família, pediatres o especialistes col·laboradors de la Fundació Roger Torné.
Els continguts més rellevants són:
  • Consultes: Secció on podràs enviar consultes als nostres metges, sempre que t’hagis registrat i estiguin relacionades amb la salut respiratòria infantil. L’equip mèdic et respondrà en un breu termini i pregunta i resposta seran publicades en aquesta secció, on s’emmagatzemarà en una base de dades d’interès per a d’altres pares i mares.
  • Temes: Contingut detallat sobre diverses patologies que afecten la salut respiratòria infantil, elaborat per l’equip de metges i accessible per a qualsevol persona interessada.
  • Preguntes Freqüents: Els metges col·laboradors han elaborat una sèrie de preguntes que reben amb freqüència dels seus pacients sobre salut respiratòria infantil, asma, al·lèrgies, etc., amb la finalitat de posar les respostes a disposició de les persones interessades en aquests temes.
  • Articles: Relacionats amb la salut respiratòria dels nens i nenes i que poden o no fer referència a patologies, com en el cas dels Temes
La informació que trobis en aquest espai pot servir-te de guia o consell, però en cap cas substitueix la visita al metge.

No hay comentarios:

Publicar un comentario