Ara tambè pàgina de Facebook

http://www.facebook.com/lapediatriadeldiaadia
Pots seguir-nos clicant "m'agrada"

sábado, 2 de abril de 2016

Babywearing Dance a Juneda el Dia mundial de l'Activitat Física

La Secretaria General de l’Esport, a través del Pla Nacional de Promoció de l’Activitat Física (PNPAF) impulsa per sisè any consecutiu, la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física el proper 6 d’abril de 2016
Aquest dia se celebrarà arreu del món, tot difonent el missatge: “Acumuleu 30 minuts d’activitat física cada dia” i amb l’eslògan d’aquest any: “Infant actiu=adult saludable”.
El Dia Mundial de l’Activitat Física es va començar a celebrar el 6 d’abril de 2002 a Sâo Paulo (Brasil), gràcies a l’impuls d’Agita Mundo (xarxa mundial per a la promoció de l’activitat física). Agita Mundo és una organització independent a la qual, l’Organització Mundial de la Salut (OMS) dóna tot el seu suport i la qualifica com a essencial en la lluita contra el sedentarisme.
Us animem a celebrar-ho realitzant una o diverses activitats que es realitzaran i que podeu trobar al web www.pafes.cat.  També podeu celebrar-ho de forma individual seguint alguns dels 100 “trucs” per ser més actius, també disponibles al web.

Nosaltres hem organitzat la nostra el dimecres dia 6 d'abril al Complex Cultural de Juneda de 10-12h. No us la perdeu, ens ho passarem d'allò més bé.
Només cal que porteu els portanadons que tingueu per casa i aneu preparats per ballar una estona amb el vostre nadó. Us hi esperem!No hay comentarios:

Publicar un comentario