Ara tambè pàgina de Facebook

http://www.facebook.com/lapediatriadeldiaadia
Pots seguir-nos clicant "m'agrada"

miércoles, 1 de junio de 2016

1a Setmana Cardiovascular a Les Garrigues 6-10 de juny 2016

El dia 7 de Juny hem montat activitat cardiosaludable en el marc de la 1a setmana Cardiovascular a Les Garrigues. Farem una activitat similar a la que vam organitzar el passat 6 d'abril, dia mundial de l'activitat física BALLANT AMB ELS NADONS ja que va tenir molt bona acollida i ens ho vam passar d'allò més bé, mireu-ho aquí.

Recordeu els consells per l'ús correcte del portanadons: 

Portar al teu bebè carregat es natural i beneficiós. Els bebès portejats ploren menys, dormen més i millor, aprenen més i es fan independents més ràpid i a més, són més feliços.
Però es important tenir en compte unes normes per la correcta col·locació del bebè.

1)    Posició correcta: Cames en granota, amb els genolls més elevats que les natges (posició en M). Esquena encorbada per protegir la col·lumna vertebral. Abdomen del bebè en contacte directe amb a la persona que el porteja (equivalent a una abraçada). Vies respiratòries visibles i lliures. Col·locat a l’alçada que es pugui fer un petó al cap del nadó.
Els portanadons que compleixen aquests requisits s’anomenen ergonòmics i cal que es col·loquin de manera adequada.


2)    Evitar els portanadons no ergonòmics o cangurs (els bebès van penjats) i sobretot la posició mirant endavant perquè arqueja l’esquena del nadó, posa les caderes en posició no fisiològica i el pes recau en els genitals (més contraproduent encara si és un nen). A  més, hi ha un sobrestímul amb el món exterior i no hi ha contacte visual del portejador amb el nadó.

Pares i mares us hi esperem. Les embaraçades també són benvingudes!!!!!!
Ah i no us perdeu les altres activitats que es realitzen que són totes molt interessants.


No hay comentarios:

Publicar un comentario