Ara tambè pàgina de Facebook

http://www.facebook.com/lapediatriadeldiaadia
Pots seguir-nos clicant "m'agrada"

martes, 17 de septiembre de 2019

Entrevista sobre vacunació infantil.

El passat diumenge 15 de setembre va sortir a la revista LECTURA, el suplement dominical del diari Segre, l'entrevista que m'havien fet sobre vacunes. Us l'adjunto a continuació en aquest enllaç on la podreu llegir al complert i també us ho adjunto en arxiu pdf.

Hi destaco els titulars : "Les vacunes són un sistema de protecció col·lectiva i vacunar-se, un acte solidari", "Les vacunes han servit per controlar i fins i tot eradicar malalties com la verola, que fins al segle XX provocaven milers de morts" i "Davant dels pares que són reticents a vacunar els seus fills, és millor el respecte i la persuasió que no pas obligar-los-hi per llei" 

Si dubtes en ficar una o més vacunes consulta al teu pediatre/a o infermer/a del CAP i també pots llegir aquest llibre que recomano: Eres vacunofóbico: dime, te escucho del pediatra Roi Piñeiro.

Aprofito per recordar-vos que el proper dia 24 de setembre de 10:30-12h reprenem les xerrades del grup de criança Borges amb la xerrada sobre alimentació complementaria autoregulada pel nadó (Baby led weaning) impartida pel Dr Ramon Capdevila.
També us passo els cartells de les properes xerrades de l'octubre i el novembre:


No us les perdeu.No hay comentarios:

Publicar un comentario